Vivus tarjoaa kuluttoman pikavipin

Vivus.fi sivustolta voit hakea pikavippiä 10 – 2010€. Pikavipin takaisinmaksuaika on maksimissaan 30 päivää.

Pikavippiä myönnetään yli 20 vuotiaalle ja alle 80 vuotiaalle luonnolliselle henkilölle, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä luottotiedoissa. Lisäksi hakijan tulee asua Suomessa vakituisesti, hänellä on suomalainen pankkitili sekä nettipankkitunnukset käytössä.

Ensimmäistä kertaa pikavippiä hakeva voi hakea maksimissaan 400€ lainaa ja hän saa kuukauden korotonta ja kulutonta pikavippiä. Vanhat asiakkaat voivat hakea myös suurempia summia lainaa, aina 2010€ asti. Vanhat asiakkaat maksavat lainaamansa summan kuukauden kuluessa valitsemanaan eräpäivänä ja he maksavat korkoa lainaamalleen summalle 446,2%.

Vivus.fi -sivustolta löytyvällä lainalaskurilla voit ennen lainahakemuksen lähettämistä tarkastaa millaisen summan maksat valitsemanasi eräpäivänä.

Pikavipin takaisinmaksu tapahtuu aina yhdessä erässä 30 vuorokauden kuluessa siitä, kun olet lainannut Vivus.fi -palvelusta pikavipin. Eräpäivää voit myös siirtää maksamalla eräpäivänsiirtomaksun lainantarjoajan tilille laskun eräpäivään mennessä. Mikäli sinulla on vaikeuksia maksaa pikavippi eräpäivään mennessä, voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja sopia mahdollisesta maksusuunnitelmasta. Maksamattomat laskut siirtyvät perintään, josta voi aiheutua asiakkaalle lisäkuluja ja lopulta asiakas voi saada maksuhäiriömerkinnän luottotietoihin, mikäli tuomioistuin toteaa lopulta hänet varattomaksi. Kannattaa siis ottaa ajoissa yhteys asiakaspalveluun ja keskustella maksusopimuksesta, jolla on mahdollista maksaa takaisin lainattu erä.

Lainantarjoajan lainapalvelu on avoinna joka päivä 7 – 23. Asiakaspalvelu on avoinna myös joka päivä, mutta viikonloppuisin aukioloajat ovat lyhyemmät kuin lainapalvelulla. Voit ottaa yhteyttä laina- ja asiakaspalveluun puhelimella, sähköpostilla tai chat-palvelun kautta.

Tutustu Vivukseen tästä